Матеріально-технічне забезпечення

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №31 Рівненської міської ради знаходиться за адресою: вул. Шкільна, 10 та розташований у двоповерховій будівлі загальною площею 1945,1 м2.
Проектна потужність закладу складає 280 місць.
Власником будівлі закладу є територіальна громада м. Рівного в особі Рівненської міської ради. Територія закладу складає 8061 м2, наявний державний акт на право постійного користування земельною ділянкою.
Заклад має огорожу по всьому периметру, має 11 окремих прогулянкових майданчиків із зеленими насадженнями, на яких встановлені ігрові павільйони, ігрове обладнання, гірки, спортивні стінки. Також є спортивний майданчик з необхідним спортивним обладнанням. На території закладу облаштовано дитячі городні ділянки, естетично оформлені клумби.
Будівля закладу знаходиться у належному стані, функціонує 11 вікових груп, є музична та фізкультурна зали, методичний кабінет, психологічний кабінет, медичний блок, харчоблок, пральня, кабінет директора, два кабінети вчителів-логопедів. Щороку проводиться поточний ремонт і капітальний ремонт усіх приміщень.
У закладі є протипожежний інвентар, пожежний щит, 10 вогнегасників, 6 пожежних кранів з рукавами, є пожежний гідрант.
У закладі встановлено лічильник обміну теплової енергії, електричної енергії та холодної води, 20 бойлерів для нагрівання води.
Медичний кабінет оснащений відповідно до нормативно-правових документів.
Харчоблок закладу знаходиться у відмінному стані, про що свідчить акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю стосовно додержання гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами № 36 від 06.03.2018 року.
Приміщення пральні знаходиться у відмінному стані. Наявні 2 пральні машини-автомати, сушка для білизни.
Моніторинг оснащення фізкультурної зали складає 82%.
Музична зала має естетичний вигляд. Оснащення складає 90%.
У групових приміщеннях створені умови для належної організації життєдіяльності дітей. Проведений моніторинг оснащення предметно-ігрового розвивального середовища у кожній віковій групі. Середній показник 87%.
Матеріально-технічне забезпечення закладу здійснюється відповідно до Закону України «Про дошкільну освіту», Примірного переліку ігрового та навчально-дидактичного обладнання для закладів дошкільної освіти, затвердженого наказом МОН України від 19.12.2017 р. №1633.
Джерелом фінансування закладу дошкільної освіти є кошти міського бюджету у розмірі передбаченому нормативами фінансування, добровільні пожертвування батьків або осіб, які їх замінюють та інші кошти не заборонені, законодавством. Бюджетні кошти та спонсорські надходження використовуються за призначенням та звіт про використання оприлюднюється на сайті.

 

Новини

На базі нашого закладу пройшов проєкт «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації» за проєктом, що реалізується Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» за підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) та за сприяння Міністерства освіти й науки України. Загалом відбулося 10 зустрічей в неофіційному форматі, за душевними розмовами та філіжанкою запашної кави. Батьки із задоволенням відвідували заняття, ділилися своїми враженнями та переживаннями. Дякуємо за довіру, активність та плідну співпрацю.

 

 

Новини

Онлайн варта України BRAMA – Донать свій час на захист інфопросторуBRAMA — це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.Основними цілями проекту “BRAMA” є:

  • Знищення російських осередків в медіа просторі;
  • Зменшення рівня булінгу та цькування в мережі Інтернет;
  • Протидія онлайн – шахрайствам в мережі Інтернет;
  • Проведення навчань та тренінгів з кібергігієни;
  • Просвіта населення щодо інформаційної гігієни;
  • Залучення та мотивація громадян до активної громадянської позиції.